Ansvar for dine personoplysninger

 

Retail Store Scandinavia 556658-3778 er dataansvarlig for den behandling af personoplysninger, der finder sted på denne webside, samt for oplysninger, der behandles om vores kunder og leverandører.
Retail Store CleverApps AB værner om privatlivets fred for dig, der kontakter os. De personoplysninger, der indhentes af os via websiden, via aftaler eller på anden måde, anvendes kun til de erklærede formål. Vi beskytter dem mod uautoriseret adgang og anvendelse.

Om personoplysninger
For at kunne kontakte dig vedrørende support, aftaler, service, forespørgsler m.m. har vi brug for at gemme navn, adresseoplysninger, mailadresse og telefonnummer. Vi har ansvaret for, at disse oplysninger kun anvendes til de erklærede formål, og vi beskytter dem mod uautoriseret adgang.
Vores webside
De personoplysninger, du afgiver på vores webside (www.rscount.se) via kontaktsiden, anvendes til at kunne kontakte dig og tilbyde den information, du har efterspurgt.
Når du besøger vores webside, registreres cookies med henblik på at kunne måle besøgsfrekvens og statistik på websiden. Disse gemmes ikke på individniveau, så vi kan ikke se, hvem der har besøgt websiden.
Underleverandører
Vi arbejder undertiden med underleverandører, og personoplysninger kan overdrages til disse, idet de udfører tjenesteydelser på vegne af Retail Store Scandinavia AB. Vi er meget omhyggelige i valget af de underleverandører, vi arbejder med, og de er databehandlere på vegne af Retail Store Scandinavia AB.
Retail Store Scandinavia AB overdrager ikke personlysninger til tredjepart i andre tilfælde end dem, der er beskrevet i denne datapolitik. Personoplysninger kan derimod blive overdraget til politiet eller andre myndigheder, hvis Retail Store Scandinavia AB forpligtes til at overdrage oplysninger i overensstemmelse med loven eller myndighedsbeslutninger.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til vores datapolitik, hvordan vi behandler personoplysninger eller ønsker at korrigere fejlagtige oplysninger, bedes du kontakte den dataansvarlige via info(a)retailstore.se.
Du har også ret til en gang i kalenderåret at begære information om de personoplysninger, der behandles om dig hos Retail Store Scandinavia AB, uden omkostninger. Forespørgsler om registerudskrifter skal rettes skriftligt, være underskrevet af dig selv og sendes til:
info(a)retailstore.se