Sådan fungerer det

Sensoren placeres over indgangen eller området, hvor man ønsker at måle besøgsdata. Sensoren forsynes med strøm via Power over Ethernet, hvilket betyder, at der kun er brug for netværkskabler. Kommunikationen med vores cloud-baserede serverløsning foregår via eksisterende netværk med en sikker og krypteret OPEN VPN-forbindelse eller via 3G/4G-kommunikation.

Besøgstælleren kan også let integreres i andre systemer via vores åbne API.

Vores sensorer

Vores 3D-stereosensor kan både fås til indendørs og udendørs med forskellige forudsætninger, så den passer til det aktuelle måleområde. Sensorerne kan serietilsluttes, så de samarbejder som én sensor, hvis der er brug for det, f.eks. ved brede indgange. Sensorerne fremstilles og udvikles i Tyskland og udspringer af den autonome køreteknik til bilindustrien, hvor den slags systemer skal være meget nøjagtige.

Sensorerne kombinerer en smart, meget dynamisk stereoskopisk linse med tilstrækkelig indbygget computerkraft til en præcis billedanalyse og funktionsrig applikationssoftware i et opdateret, elegant design. Fås også i en udendørsversion.

Om Hella

HELLA Aglaia Mobile Vision GmbH er førende i verden inden for udviklingen af intelligente billedbehandlingssystemer. Som en division af vores moderselskab HELLA ligger det i vores DNA som løsningsleverandører at drive tekniske standarder og overgå kundernes forventninger.

RS Count Kundetælling – Download produktark

  Salg

  Niklas Nedrén
  +46 (0)31-376 55 01
  +46 (0)704 – 10 57 20
  niklas.nedren(a)retailstore.se

  Patrick Johnsson
  +46 (0)31-376 55 12
  +46 (0)704 – 10 38 16
  patrick.johnsson(a)retailstore.se

  Omstilling

  +46 (0)31-376 55 00
  info(a)retailstore.se

  Besøgs- og leveringsadresse

  Retail Store Scandinavia AB

  KUNGSBACKA:
  Borgås Gårdsväg 11
  434 39 Kungsbacka

  Kontakt os